Naš drugi dom od maja do oktobra

Podelite zapis med prijatelje ...
nas-drugii-dom-od-maja-do-oktobra-blog-mali-alergiki

Ko imaš otroke se ti vse obrne na glavo, vse kar si rekel, da nikoli ne boš počel, prav to potem počneš.

Naše življenje se je obrnilo na glavo, še toliko bolj zaradi hudih alergij in atopijskega dermatitisa in vse kar je s tem povezano. Ali si suženj življenja ali pa si življenje oblikujemo z njegovim tokom in dejansko živiš in uživaš.

Moj nauk od majhnih nog, ki mi ga je pokazal že moj tati je:

V ŽIVLJENJU NI OVIR, SO SAMO DRUGE POTI.

Vsa poanta tega življenja je, da na tej ali drugi ali tretji poti uživaš in dejansko živiš, se ustaviš, si vzamemo čas, za vse kar je okrog tebe, povohaš rožice, pogledaš oblake in samo uživaš, ne glede na vso prtljago, ki jo imaš.

Tako da smo tudi mi zaradi alergij izbrali drugo pot, na kateri uživamo se sprostimo, se učimo, smo še bolj povezani, se imamo radi in preprosto se imamo lepo po naše.

Ugotovila sva, da jima morje zelo zelo ustreza sam nam morje skoraj vse pozdravi.

Naša pot od maja do oktobra je tako doma v naši hiši na koncu vasi in v prikolici  ob morju. Ob morju si pozdravimo kožo, napolnimo z D vitaminom, vitamini morje in sonce ter si izboljšamo dihanje.  Smo non stop bosi in cele dni v kopalkah, smo več v morju kot na kopnem, imamo piknike ne plaži in imamo veliko novi in starih prijatelje v kampu. 

To je naš svet, tako enostavno in tako preprosto, brez kompliciranja sva z Urbanom izbrala drugo pot in se ne ozirava nazaj. Alergije in atopijski dermatitis, je naša prtljaga, ki jo nosimo s seboj povsod kje smo in s tem živimo in uživamo.

Izberi tudi ti svojo pot, na kateri boš užival in živel, ne glede na prtljago, ki jo imaš s seboj ❤️.

Oglej si še druge zapise