DNEVNIK HRANE ZA ALERGIKE

32,00 

Dnevnik hrane za male alergike je namenjen vodenju evidence hrane, za katere sumite, da povzročajo alergijsko reakcijo pri vašem otroku. Z zapisovanjem dnevnika prehrane boste lahko videli, kaj je jedel in kdaj so se pojavile alergijske reakcije.

V njega zapisujete zajtrk, dopoldansko malico, kosilo, popoldansko malico, večerjo. Obkrožite alergene v hrani, opišete odziv otroka na hrano, uro alergijske reakcije in obkrožite kakšna je bila alergijska reakcija. Dodatno za vsak dan lahko napišete oceno spanja, stanje kože in srbež kože.

 

Na zalogi

Dnevnik hrane za alergike je namenjen vodenju evidence hrane, za katere sumite, da povzročajo alergijsko reakcijo pri vašem otroku. Z zapisovanjem dnevnika prehrane boste lahko videli, kaj je jedel in kdaj so se pojavile alergijske reakcije.

V dnevnik zapisujete in obkrožite vse pomembne dejavnike, ki so potrebni pri ugotavljanju alergij, ura obroka, vsebina obroka oz katere alergene je otrok zaužil, odziv otroka na hrano, uro alergijske reakcije in kakšna je bila alergijska reakcija.

Dnevnik je v A5 formatu. V njega zapisujete zajtrk, dopoldansko malico, kosilo, popoldansko malico, večerjo. Obkrožite alergene v hrani, opišete odziv otroka na hrano, uro alergijske reakcije in obkrožite kakšna je bila alergijska reakcija. Dodatno za vsak dan lahko napišete oceno spanja, stanje kože in srbež kože.

Dnevnik hrane ima prostora za 90- dnevno beleženje hrane in ostalih zadev.